Solkysten

Fuengirola - Los Boliches, Sydspanien

 

Fuengirola er en af de mest populære feriebyer på Solkysten, Costa del Sol. Fuengirola er oprindelig en gammel fiskerby, der efterhånden er vokset sammen med Los Boliches. Her er en skøn, 7 km lang sandstrand, masser af gode restauranter, og i det livlige centrum med sine smalle gader, torve og små butikker er der en indbydende atmosfære.

Langs hele stranden ligger en strandpromenade, hvor du kan slentre en tur, mens solen går ned, eller finde et sted at nyde en drink eller et glas kølig sangria.

 

Fuengirola/Los Boliches er et oplagt rejsemål til en romantisk ferie eller en ferie med børnene pga. den børnevenlige, lavvandede sandstrand og de mange muligheder for aktiviteter i byen, fx et stort vandland og zoologisk have.

 

Området er også kendt for sine mange golfbaner.

 

Mijas - den hvide by

Gibraltar

Marked - Feriapladsen

Costa del Golf

Bådehavnen - Sandskulptur - Parasailing

Mijas - den hvide by

Lille gammel by i bjergene. Der er små hyggelige gader, med butikker og caféer.

Der er forskellige serværdigheder og imponerende udsigt over Costa Del Sol. I bil vil der være ca. 20 min. kørsel. Der kører også bus til Mijas.

Gibraltar

Gibraltar er et lille stykke England i det sydlige Spanien. Her er det den engelske guvenør, som regerer. Som det eneste sted i europa, lever der fritgående aber (berberaber)

Gå i fodsporene af John Lennon og Yoko Ono og bliv gift på "the Rock".

Det er let og ukompliceret at blive gift på Gibraltar.

 

Marked - Feriapladsen

På feriapladsen holdes de lokale byfester. Der er liv og glade dage og en atmosfære af Spanien.

Hver tirsdag og lørdag er der marked med flere hundrede boder, hvor der kan købes alt fra kryderier og frugt til tøj, lædervarer, elektronik og meget, meget mere. Fra den 6 - 12 oktober er der, hvert år stor byfest - kæmpe tivoli.

 

Golf

Costa del Sol har i mange år været et yndet rejsemål for danske golfspillere. Og for mange har dette været deres første smag på golf i udlandet.

Det solrige klima og behagelige temperaturer året rundt samt mere end 50 golfbaner er et naturligt trækplaster. Der findes golfbaner for en hver smag og pengepung.

Copyright © All Rights Reserved